Preskocit navigáciu

Vojenská rada veliteľa pozemných síl


Vojenská rada veliteľa pozemných síl 11.mechanizovaný prápor Martin (mpr) sa stal hostiacim útvarom vojenskej rady veliteľa pozemných síl Ozbrojených síl Slovenskej republiky (OS SR) konanej 13.mája 2010 za účasti veliteľa pozemných síl generálmajora Jaroslava Vývleka a hlavných predstaviteľov veliteľstva a jeho podriadených útvarov.
Na vojenskej rade boli prerokované body týkajúce sa vyhodnotenia splnenia úloh z predchádzajúcej vojenskej rady, stav vycvičenosti 11.mpr po ukončení etapy čaty, zabezpečenie prezentácie pozemných síl na verejnosti v rámci osláv Dňa detí s Ozbrojenými silami a Slovenským rozhlasom a národných leteckých dní v Piešťanoch s položením dôrazu na zabezpečenie slávnostného nástupu multifunkčnej jednotky, ktorá odchádza do operácie ISAF.
Záverečným bodom programu vojenskej rady bola ukážka preskúšania z poradovej prípravy v súlade s úlohovým listom náčelníka Generálneho štábu pod velením veliteľa 1. mechanizovanej brigády brigádneho generála Ivana Hirku.

Vojenská rada veliteľa pozemných sílVojenská rada veliteľa pozemných sílVojenská rada veliteľa pozemných sílVojenská rada veliteľa pozemných sílVojenská rada veliteľa pozemných sílVojenská rada veliteľa pozemných síl

Autor: kpt. Ing. Zuzana Halamová , Foto: šbnrtm.Rastislav Bodnár - Dátum: 13.05.2010
Čítanosť: 19575
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share