Preskocit navigáciu

Cena organizátorov plesu pre domov sociálnych služieb


Cena organizátorov plesu pre domov sociálnych služieb

     Jednu z cien 7. Posádkového plesu Trenčín, ktorá bola venovaná zariadeniu sociálnych služieb Trenčianskeho samosprávneho kraja, v stredu 19. januára 2011 odovzdal v mene veliteľa pozemných síl zástupca veliteľa pozemných síl brigádny generál Ondřej Novosad. Z rúk brigádneho generála Novosada, si cenu LCD televízor prevzala pani Anna Kancirová z Centra sociálnych služieb – AVE v Dubnici nad Váhom. 
     Tradíciou posádkového plesu v Trenčíne je, že z tomboly sa vždy žrebuje i cena pre sociálne zariadenia v Trenčianskom samosprávnom kraji. V tomto roku bolo dubnické centrum sociálnych služieb vyžrebované z dvadsiatich zariadení sociálnych služieb v kraji. Centrum sociálnych služieb – AVE poskytuje celoročný pobyt viac ako 70tim mužom a ženám, prevažne seniorom s rôznym druhom postihnutia. V závere návštevy klienti centra prejavili svoje poďakovanie spevom a tancom.


    Ďalšiu cenu – digitálny fotoaparát 7. Posádkového plesu, pre zariadenie sociálnych služieb odovzdal v pondelok 17. januára 2011 veliteľ síl výcviku a podpory generálmajor Peter Vojtek do rúk riaditeľa domova sociálnych služieb v Partizánskom Ing. Vladimíra Bezáka.


Cena organizátorov plesu pre domov sociálnych služieb Cena organizátorov plesu pre domov sociálnych služieb Cena organizátorov plesu pre domov sociálnych služieb Cena organizátorov plesu pre domov sociálnych služieb

Autor: kpt. Lenka Bušová , Foto: kpt. Zuzana Halamová - Dátum: 19.01.2011
Čítanosť: 13367
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share