Preskocit navigáciu

Veliteľ pozemných síl na vyhodnotení 1. mechanizovanej brigády


Veliteľ pozemných síl na vyhodnotení 1. mechanizovanej brigády V stredu 2. marca sa zúčastnil veliteľ Pozemných síl generálmajor Ján Salaganič veliteľského zhromaždenia (VZ) veliteľa 1. mb.
V rámci VZ veliteľ 1. mb, brigádny generál Ivan Hirka vykonal rozbor plnenia úloh a zároveň objasnil plnenie úloh výcvikového roku 2011.
Na VZ vystúpil veliteľ Pozemných síl generálmajor Ján Salaganič, ktorý stručne zhrnul plnenie úloh 1. mb vo výcvikovom roku 2010, ocenil prácu príslušníkov Topoľčianskej brigády pri plnení priorít z dôrazom na medzinárodný krízový manažment, plnenie úloh cieľov síl a prístup pri pomoci obyvateľom postihnutých povodňami v roku 2010.
Na záver vystúpenia zdôraznil spôsob plnenia priorít výcvikového roku 2011 a poďakoval príslušníkom brigády.
Veliteľské zhromaždenie bude pokračovať 3. marca 2011 vo výcvikovom priestore vojenského obvodu Lešť formou vykonania praktických ukážok plnenia priorít v roku 2011.

Veliteľ pozemných síl na vyhodnotení 1. mechanizovanej brigádyVeliteľ pozemných síl na vyhodnotení 1. mechanizovanej brigádyVeliteľ pozemných síl na vyhodnotení 1. mechanizovanej brigádyVeliteľ pozemných síl na vyhodnotení 1. mechanizovanej brigádyVeliteľ pozemných síl na vyhodnotení 1. mechanizovanej brigády

Autor: Sekretariát velPS , Foto: npor. Ing. Gabriela Škvareninová - Dátum: 02.03.2011
Čítanosť: 11395
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share