Preskocit navigáciu

Výborná zručnosť prieskumákov 2.mb v streľbe


Výborná zručnosť  prieskumákov  2.mb v streľbe V priestoroch posádkovej strelnice  Ruská nová Ves bola v dňoch 11. až 13.apríla 2011 vykonaná strelecká a taktická príprava príslušníkov prieskumnej roty 2. mechanizovanej brigády (2.mb). Zamestnanie riadil npor. Ing. Peter Tvaruška zástupca veliteľa prieskumnej roty.
Počas prvých dvoch dní  príslušníci prieskumnej roty vykonávali Cvičenie strelieb z ručných zbraní na témy Streľba vo dvojici,  Streľba dvojranou zo samopalu vz. 58 a Streľba z pištole vz. 82. Tretí deň mali príslušníci roty možnosť zdokonaľovať sa v hádzaní ručných granátov a streľbe z odstreľovacej pušky OpU SVDN. Po svedomitej príprave mal každý z príslušníkov zamestnania možnosť ukázať svoje strelecké schopnosti v súťaži v streľbe zo samopalu vz. 58. Výborné výsledky jednotlivých cvičení v streľbe zo Sa vz.58 ako aj samotná súťaž v streľbe zo Sa vz. 58 potvrdili vysokú pripravenosť personálu a efektivitu zamestnaní tohto typu. Na záver prišla na rad taktická príprava, kde bol realizovaný nácvik zaistenia kruhovej obrany.

Strelecká príprava prieskumnej roty 2.mbStrelecká príprava prieskumnej roty 2.mbStrelecká príprava prieskumnej roty 2.mbStrelecká príprava prieskumnej roty 2.mbStrelecká príprava prieskumnej roty 2.mbStrelecká príprava prieskumnej roty 2.mbStrelecká príprava prieskumnej roty 2.mb

Autor: SD ossk 2.mb , Foto: SD ossk 2.mb - Dátum: 13.04.2011
Čítanosť: 12797
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share