Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Sezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová Ves


Sezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová Ves
Posádkové cvičisko a strelnica (PCS) Ruská Nová Ves sa nachádza 1,5 km od obce Ruská Nová Ves a 4 km od Prešova. Rozkazom veliteža posádky je PCS pridelená do starostlivosti práporu logistickej podpory Prešov. Hlavnou úlohou PCS je zabezpeči požný výcvik a strežby z ručných zbraní zavedených vo výzbroji OS SR.
 
V súlade s plánom výcviku a údržby na výcvikový rok bola v dňoch 4. - 8. apríla 2011 vykonaná sezónna údržba PCS so zameraním na opravu poškodených častí výcvikových zariadení, opravu okopov na palebnej čiare, opravu ochranných krytov a budovanie nových krytov pre zabezpečenie vykonania cvičení podža predpisu Vševojsk 4-2 a SPJ 3-7.
 
Na údržbe cvičiska sa podiežali príslušníci práporu logistickej podpory Prešov ako aj príslušníci vrtužníkového krídla v Prešove. Z práporu logistickej podpory boli vyčlenení na údržbu 16 príslušníci opravárenskej roty a roty zásob a prepravy s technikou TATRA 815 a PV3S. Od vrtužníkového krídla bola vyčlenená na údržbu osádka TATRY UDS so strojníkmi. Určené úlohy podža spracovaného plánu na sezónnu údržbu boli splnené v plnom rozsahu.

Sezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová VesSezónna údržba Posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová Ves

Autor: rtn. Šima , Foto: rtn. Šima - Dátum: 14.04.2011
Čítanos: 17919
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share