Preskocit navigáciu

Najlepší radista brigády


Najlepší radista brigády

Dňa 9.mája 2011 sa v priestoroch Sokolovských kasárni  za riadenia náčelníka G- 6  v zastúpení kapitána Jaroslava KOŽUŠKA konala súťaž o „Najlepšieho radistu 2. mechanizovanej brigády (2.mb) vo VR 2011“.
Súťaže sa zúčastnilo spolu 14 súťažiacich od všetkých podriadených jednotiek a útvarov 2.mb. Súťažiaci si mali možnosť zmerať svoje  teoretické vedomosti v rádiovej prevádzke vedenej v slovenskom a anglickom jazyku, takticko-technických parametrov spojovacích prostriedkov používaných v Ozbrojených silách SR, ako aj popasovať sa s praktickými úlohami pozostávajúcimi z prijímu telegramov vo fónickej a telegrafnej prevádzke.
Po 4 hodinovom zápolení sa tohtoročným najlepším radistom stal čatár Emil BOBÁK príslušník roty podpory velenia veliteľstva 2.mb Prešov, ktorý získal 1. miesto. Druhým najlepším sa stal desiatnik Viliam ANTAL  príslušník samohybného delostreleckého oddielu Michalovce a na treťom oceňovanom mieste skončil desiatník Jozef KROKKER príslušník roty ISTAR veliteľstva 2.mb Michalovce. Prvých troch najlepších radistov ocenenil  podplukovník  Ján STAVROVSKÝ náčelník štábu veliteľstva 2.mb.

ďalšie foto zo súťaže



Autor: G-6 vel 2.mb , Foto: G-6 vel 2.mb - Dátum: 09.05.2011
Čítanosť: 14082
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share