Preskocit navigáciu

Odborné zhromaždenie personalistov brigády


Odborné zhromaždenie personalistov brigády

         V dňoch 21.-22.6.2011 sa uskutočnilo odborné zhromaždenie príslušníkov personálneho manažmentu brigády v príjemnom prostredí  výcvikového zariadenia Zemplínska Šírava za účasti personálnych pracovníkov všetkých priamo podriadených útvarov a jednotiek 2. mechanizovanej brigády (2.mb).
          Pozvanie Náčelníka personálneho manažmentu brigády majora Ing  Jozefa MOLČANA prijal aj riaditeľ Personálneho Úradu (PÚ) plukovník Ing. Peter DUDRA a staršia dôstojníčka oddelenia personálnej podpory veliteľstva Pozemných síl kapitánka Mgr. Monika VAĽOVÁ. Riaditeľa Personálneho Úradu privítal na pôde 2.mb podplukovník Ing. Ján STAVROVSKÝ náčelník štábu brigády.
         Riaditeľ PÚ vo svojom vystúpení načrtol pripravované zmeny v zákone 346/2005 Z.z, o štátnej službe profesionálnych vojakov a v živej diskusii odpovedal na kontroverzné otázky personálnych pracovníkov. Zamestnanie bolo zamerané na výmenu skúsenosti v danej oblasti a zjednotenia postupu pri vyberaní profesionálnych vojakov do operácií medzinárodného krízového manažmentu, ako hlavnej priority náčelníka Generálneho Štábu Ozbrojených Síl Slovenskej republiky.


Odborné zhromaždenie personalistov brigádyOdborné zhromaždenie personalistov brigádyOdborné zhromaždenie personalistov brigády

Autor: G-1 , Foto: G-1 - Dátum: 22.06.2011
Čítanosť: 11647
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share