Preskocit navigáciu

Slávnostný nástup ku Dňu Ozbrojených síl Slovenskej republiky


Slávnostný nástup ku Dňu Ozbrojených síl Slovenskej republiky

V živote jednotlivca alebo spoločnosti je deň, ktorý má slávnostnejší ráz ako ostatné dni v roku. Pre Ozbrojené sily Slovenskej republiky je tým dňom 22. september, ktorý bol v piatom roku samostatnej existencie Slovenska vyhlásený za Deň Ozbrojených síl Slovenskej republiky.
Príslušníci 2. mechanizovanej brigády si tento pamätný deň  pripomenuli slávnostným nástupom Veliteľstva 2. mechanizovanej brigády a priamo podriadených rôt, ktoré sú dislokované v Sokolovských kasárňach v Prešove.
Veliteľ 2. mechanizovanej brigády plk. gšt. Ing. Karol NAVRÁTIL po prečítaní Rozkazu prezidenta Slovenskej republiky udelil Pamätnú medailu ministra obrany Slovenskej republiky III. stupňa kpt. Ing. Martinovi STAVIARSKEMU a Vojenskú medailu za vernosť Ozbrojeným silám Slovenskej republiky III. stupňa npor. Ing. Jurajovi DOBROVIČOVI a čat. Petrovi VAŠÁKOVI.
Veliteľ brigády v závere svojho vystúpenia poďakoval všetkým príslušníkom 2. mechanizovanej za vynaložené úsilie a prácu v prospech Ozbrojených síl Slovenskej republiky pri plnení svojich povinností doma i v zahraničí.


Slávnostný nástup ku Dňu Ozbrojených síl Slovenskej republikySlávnostný nástup ku Dňu Ozbrojených síl Slovenskej republikySlávnostný nástup ku Dňu Ozbrojených síl Slovenskej republikySlávnostný nástup ku Dňu Ozbrojených síl Slovenskej republiky

Autor: DSV 2.mb , Foto: 2.mb - Dátum: 22.09.2011
Čítanosť: 10413
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share