Preskocit navigáciu

V Trenčíne vojaci plesali


V Trenčíne vojaci plesali

Od piatka do soboty 14.januára 2006 boli priestory Kultúrneho a metodického centra Ozbrojených síl Slovenskej republiky v Trenčíne zaplnené do posledného miesta. Príslušníci ozbrojených síl, zahraniční hostia, predstavitelia významných firiem, úradov a zariadení sa stretli na II.Posádkovom plese, ktorý sa tohto roku taktiež uskutočnil pod záštitou veliteľa pozemných síl generálmajora Milana Maxima, veliteľa síl výcviku  a podpory generálmajora Jána Kačmára a veliteľa logistiky plukovníka gšt.Antona Goffu.

Generálmajor Maxim v úvode osobitne privítal vzácných hostí a to zástupcu náčelníka generálneho štábu generálmajora Petra Gajdoša s manželkou, brigádneho generála Jána Gurníka, veliteľa pozemných síl AČR s manželkou a generálmajora Jiřího Halašku, zástupcu veliteľa síl podpory a výcviku AČR s manželkou ako aj všetkých účastníkov plesu a zaželal príjemnú a ničím nerušenú zábavu. Po slávnostnom prípitku sa zábava rozprúdila plným prúdom v rytme latinskoamerických, ľudových , ale aj disco tancov.

 

Text a foto autor: kpt. Ján Turčan


FotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotopriloha

Autor: Turčan Ján - Dátum: 13.01.2006
Čítanosť: 11703
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share