Preskocit navigáciu

Útok a obrana na športovom poli


Útok a obrana na športovom poli
Preukázanie dostatočnej fyzickej zdatnosti a vytrvalosti je u profesionálneho vojaka jednou z podmienok, aby mohol zotrvať v služobnom pomere. V týchto dňoch si môže viac ako 170 profesionálnych vojakov Ozbrojených síl Slovenskej republiky, preukázať svoje sily a športového ducha   v majstrovstvách vo florbale.
 
Štvrté majstrovstvá OS SR vo florbale, otvoril vo štvrtok 3. novembra 2011 v Trenčíne zástupca veliteľa pozemných síl brigádny generál Ondřej Novosad. Ten prítomným športujúcim vojakom okrem iného poprial i veľa športových úspechov a žiadne zranenia.
 
Svoje zastúpenie na turnaji majú nielen pozemné sily, ktoré majstrovstvá organizujú, ale svoje sily sa odhodlali preukázať i zo síl výcviku a podpory, vzdušných síl ako aj ďalšie družstvá z ministerstva obrany a generálneho štábu. Celkovo sa turnaja zúčastňuje 16 družstiev a hrať sa bude podľa propozícii a platných pravidiel florbalu.
 
Majstrovstvá potrvajú dva dni a v piatok 4. novembra 2011 budú ukončené vyhlásením výsledkov a odovzdaním putovného pohára veliteľa pozemných síl.
 

Útok a obrana na športovom poliÚtok a obrana na športovom poliÚtok a obrana na športovom poliÚtok a obrana na športovom poli

Autor: kpt. Lenka Bušová , Foto: rtm.Róbert Hložka - Dátum: 03.11.2011
Čítanosť: 10592
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share