Preskocit navigáciu

Príprava na sezónnu prevádzku


Príprava na sezónnu prevádzku
V týchto dňoch podriadené útvary pozemných síl pripravujú výzbroj, techniku a materiál na letnú prevádzku. Príprava sa vykonáva podľa platných odborných predpisov na jednotlivé typy pozemnej výzbroje, techniky a materiálu.
 
Pred začiatkom vykonávacieho obdobia, bola vykonaná príprava osôb formou dvojdňového štábneho nácviku. V rámci prípravy osôb útvary vykonali pre veliteľov, funkcionárov logistiky, dielenských špecialistov a vodičov inštruktážno – metodické cvičenie s praktickými ukážkami profilových činností.
 
Prípravu techniky jednotky vykonávajú podľa technologických postupov pre jednotlivé typy techniky. Všetky práce spojené s prípravou sú organizované za priamej účasti veliteľov organických jednotiek.
 
Vstupné kontroly pozemnej výzbroje a techniky boli vykonané komisionálne v rozsahu kontroly technického stavu pred výjazdom a výsledky boli zapísané v kontrolných listoch.
 
Počas prípravy na letnú prevádzku, podriadené útvary pozemných síl postupujú podľa harmonogramu prípravy a vykonávajú stanovené úlohy s cieľom zabezpečiť prevádzkovú spoľahlivosť.

Príprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzkuPríprava na sezónnu prevádzku

Autor: kpt. Lenka Bušová , Foto: žpr, I.mb - Dátum: 30.03.2012
Čítanosť: 8726
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share