Preskocit navigáciu

Septembrová vojenská rada


Septembrová vojenská rada

V priestoroch veliteľstva pozemných síl v Trenčíne sa 14. septembra uskutočnilo jednodňové rokovanie členov vojenskej rady veliteľa pozemných síl.

Účelom rokovania hlavných predstaviteľov pozemných síl, bolo vyhodnotenie stavu služobnej a pracovnej disciplíny v prvom polroku tohto roka a taktiež vyhodnotene kontrolnej činnosti. Ďalej bol prerokovaný aktuálny stav pripravenosti profesionálnych vojakov do operácie medzinárodného krízového manažmentu (MKM) – ISAF Afganistan a informácie o zmenách v operáciách MKM.

Predmetom ďalšieho rokovania bolo i oboznámenie prítomných o záveroch z vojenskej rady náčelníka Generálneho štábu OS SR, ktoré vykonal odchádzajúci veliteľ pozemných síl generálmajor Ján Salaganič.

Záverom vojenskej rady, generálmajor Ján Salaganič, vzhľadom k tomu, že k 15. septembru končí vo funkcii , prítomným veliteľom podriadených zväzkov a útvarov pozemných síl a náčelníkom odborov veliteľstva pozemných síl, poďakoval za spoluprácu a poprial veľa osobných a pracovných úspechov.


Septembrová vojenská rada Septembrová vojenská rada Septembrová vojenská rada

Autor: sekretariát VePS , Foto: sekretariát VeVS - Dátum: 14.09.2012
Čítanosť: 9494
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share