Preskocit navigáciu

Zapojili sme sa do plaveckej štafety mesta Prešov 2012


Zapojili sme sa do plaveckej štafety mesta Prešov 2012


      V rámci kampane „Týždeň pohybu“, usporiadalo mesto Prešov plaveckú štafetu mesta Prešov 2012. Široká verejnosť Prešova sa mohla po celý deň 4.októbra 2012 od skorých ranných až do neskorých večerných hodín zapojiť do plaveckej štafety, ktorá sa konala v priestoroch mestského bazénu Šťuka pri základnej škole Mirka Nešpora na sídlisku III. Záujemcovia mohli voľným spôsobom preplávať 25, 50 alebo 100 m, aby sa zapojili do štafety a tak podporili Prešov.
       Do celoeurópskeho týždňa športu a fyzických aktivít sme sa zapojili aj my, príslušníci 2.mechanizovanej brigády Prešov. Príslušníci veliteľstva prešovskej brigády, ako aj príslušníci prieskumnej roty a roty podpora velenia neváhali podporiť aktivitu mesta Prešov a tak zvýšiť jeho šancu uspieť na poprednom mieste medzi ostatnými slovenskými mestami. Spojili sme tak príjemné s užitočným, a urobili sme aj niečo pre svoje zdravie.
     Vyhodnotenie kampane "Týždeň pohybu" prebehne nasledujúci týždeň pod záštitou Asociácie športu pre všetkých v Bratislave.



Autor: npor. Téglašiová , por. Vojtašková -2.mb , Foto: ilustračné - Dátum: 04.10.2012
Čítanosť: 8019
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share