Preskocit navigáciu

Veliteľ brigády rokoval so Zväzom vojakov SR


Veliteľ brigády rokoval so Zväzom vojakov SR

   Dňa 30. októbra 2012 sa plk. Ing. Martin MICHALKO vo veliteľstve 2. mechanizovanej brigády stretol s pozvanými zástupcami a členmi Zväzu vojakov SR (ZV SR), Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov (SZ PB) a Klubu vojenských výsadkárov (KVV) z Prešova. Cieľom pracovného stretnutia bolo upevniť a rozvíjať vzájomnú spoluprácu. V priebehu pracovného stretnutia, ktoré sa nieslo ako v pracovnej, tak aj priateľskej atmosfére, vystúpili príslušníci veliteľstva 2. mechanizovanej brigády s krátkym oboznámením zúčastnených so základnými informáciami v rámci spolupráce so ZV SR, SZ PB a KVV ako je kontaktovanie poverených osôb v konkrétnych regiónoch východného Slovenska v zodpovednosti 2. mechanizovanej brigády a využívanie zariadení 2. mechanizovanej brigády. Neoddeliteľnou súčasťou pracovného stretnutia bolo taktiež naplánovanie spoločných aktivít ZV SR, SZ PB a KVV na výcvikový rok 2013.
   V čase vyhradenom na diskusiu mali zúčastnení možnosť predkladať žiadosti, resp. sťažnosti a návrhy nielen veliteľovi 2. mechanizovanej brigády, ale aj zástupcovi veliteľa 2. mechanizovanej brigády a taktiež prítomným funkcionárom z oddelenia civilno-vojenskej spolupráce a oddelenia plánovania operácií. V rámci diskusie boli prezentované nielen požiadavky zúčastnených na výcvikový rok 2013, ale aj nimi vylepšené návrhy vzájomnej spolupráce. V rámci pracovného stretnutia sa predsedovia klubov taktiež oboznámili s novou správkyňou posádky por. Ing. Dominikou VOJTAŠKOVOU, ktorej po ukončení samotného pracovného stretnutia spresnili svoje návrhy a požiadavky.   
   Záver pracovného stretnutia ukončil plk. Ing. Martin MICHALKO nielen poďakovaním sa zúčastnením za doterajšiu spoluprácu ale taktiež vyjadrením radosti zo spolupráce do nasledujúceho obdobia.


 


FotoFoto

Autor: por. Vojtašková , Foto: npor. Dobrovič - Dátum: 31.10.2012
Čítanosť: 9363
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share