Veliteľ brigády rokoval so Zväzom vojakov SR


Veliteľ brigády rokoval so Zväzom vojakov SR

   Dňa 30. októbra 2012 sa plk. Ing. Martin MICHALKO vo veliteľstve 2. mechanizovanej brigády stretol s pozvanými zástupcami a členmi Zväzu vojakov SR (ZV SR), Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov (SZ PB) a Klubu vojenských výsadkárov (KVV) z Prešova. Cieľom pracovného stretnutia bolo upevniť a rozvíjať vzájomnú spoluprácu. V priebehu pracovného stretnutia, ktoré sa nieslo ako v pracovnej, tak aj priateľskej atmosfére, vystúpili príslušníci veliteľstva 2. mechanizovanej brigády s krátkym oboznámením zúčastnených so základnými informáciami v rámci spolupráce so ZV SR, SZ PB a KVV ako je kontaktovanie poverených osôb v konkrétnych regiónoch východného Slovenska v zodpovednosti 2. mechanizovanej brigády a využívanie zariadení 2. mechanizovanej brigády. Neoddeliteľnou súčasťou pracovného stretnutia bolo taktiež naplánovanie spoločných aktivít ZV SR, SZ PB a KVV na výcvikový rok 2013.
   V čase vyhradenom na diskusiu mali zúčastnení možnosť predkladať žiadosti, resp. sťažnosti a návrhy nielen veliteľovi 2. mechanizovanej brigády, ale aj zástupcovi veliteľa 2. mechanizovanej brigády a taktiež prítomným funkcionárom z oddelenia civilno-vojenskej spolupráce a oddelenia plánovania operácií. V rámci diskusie boli prezentované nielen požiadavky zúčastnených na výcvikový rok 2013, ale aj nimi vylepšené návrhy vzájomnej spolupráce. V rámci pracovného stretnutia sa predsedovia klubov taktiež oboznámili s novou správkyňou posádky por. Ing. Dominikou VOJTAŠKOVOU, ktorej po ukončení samotného pracovného stretnutia spresnili svoje návrhy a požiadavky.   
   Záver pracovného stretnutia ukončil plk. Ing. Martin MICHALKO nielen poďakovaním sa zúčastnením za doterajšiu spoluprácu ale taktiež vyjadrením radosti zo spolupráce do nasledujúceho obdobia.


 


FotoFoto

Autor: por. Vojtašková , Foto: npor. Dobrovič - Dátum: 31.10.2012
Čítanosť: 9409
Verzia pre tlač

Skočiť na menu