Preskocit navigáciu

Veliteľ brigády schválil plánovacie dokumenty


Veliteľ brigády schválil plánovacie dokumenty

Počas svojej poslednej tohtoročnej porady veliteľ brigády plukovník Martin Michalko schválil plánovaciu dokumentáciu podriadených práporov a jednotiek 2. mechanizovanej brigády. Svojim podpisom tak vyjadril súhlas s rozpracovaním jednotlivých úloh, ktoré bude každý z práporov plniť v budúcom výcvikovom roku.
Plán prípravy útvaru a Výcvikové nariadenie sú východiskovými dokumentami pre naše výkonné zložky – prápory. Jednotlivý velitelia práporov a jednotiek sú zároveň aj manažérmi pri plánovaní výcviku svojej jednotky, teda dôsledné zváženie všetkých faktorov ktoré môžu mať zásadný vplyv na plánovanie úloh brali do úvahy.
Plukovník Martin Michalko vyjadril spokojnosť so zodpovedným prístupom jednotlivých veliteľov k plánovaniu na nasledujúci rok. „Limitujúcich faktorov je každým rokov viac. Nebude to ľahké, plniť požadované úlohy v týchto podmienkach s vyčlenenými zdrojmi pre OS SR, no sme tu na to, aby sme sa s problémami popasovali a našli prijateľné riešenia“ povedal v závere veliteľ brigády a poďakoval veliteľom za ich prácu v tomto výcvikovom roku.


Veliteľ brigády schválil plánovacie dokumentyVeliteľ brigády schválil plánovacie dokumentyVeliteľ brigády schválil plánovacie dokumentyVeliteľ brigády schválil plánovacie dokumenty

Autor: npor. Téglašiová - 2.mb , Foto: autor - Dátum: 20.12.2012
Čítanosť: 8744
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share