Preskocit navigáciu

Vstupujeme do nového výcvikového roku 2013


Vstupujeme do nového výcvikového roku 2013

Štátnou hymnou SR a prečítaním Rozkazu prezidenta Slovenskej republiky k 20. výročiu vzniku Slovenskej republiky a vzniku Ozbrojených síl SR začal pre veliteľstvo 2. mechanizovanej brigády výcvikový rok 2013.

V rámci slávnostného zhromaždenia boli vyhlásené personálne rozkazy o povýšení a ustanovení do funkcií.

V ďalšej časti spoločného zhromaždenia prezentoval plukovník Ján Parimucha ciele a rozhodujúce úlohy 2. mechanizovanej brigády, ktoré nás čakajú vo výcvikovom roku 2013 a v krátkosti objasnil spôsob ich realizácie. Pripomenul náročné podmienky, týkajúce sa negatívnych následkov finančnej a hospodárskej krízy, v ktorých budú plánované úlohy plnené.
„Dámy a páni, je pred nami zložitý rok tak, ako boli aj tie predchádzajúce, avšak s nádejou, že bude tým prelomovým, v ktorom sa postupnými, rozumne pripravenými krokmi začnú reálne odstraňovať deficity, ktoré všetci pociťujeme v oblasti obstarávania materiálu, výzbroje a techniky, zabezpečenia potrebnej a vhodnej infraštruktúry tak, aby sme sa mohli bez rušivých vplyvov všetci sústrediť len na podstatu našej práce a to obranu záujmov Slovenskej republiky a jej deklarovaných spojencov.
Želám Vám a Vašim blízkym v mene veliteľa 2. mechanizovanej brigády aj v mene svojom všetko len to najlepšie, šťastie, zdravie, mnoho úspechov a spokojnosti v pracovnom aj osobnom živote.“


Vstupujeme do nového výcvikového roku 2013Vstupujeme do nového výcvikového roku 2013Vstupujeme do nového výcvikového roku 2013Vstupujeme do nového výcvikového roku 2013

Autor: npor. Téglašiová , Foto: 2.mb - Dátum: 02.01.2013
Čítanosť: 8898
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share