Preskocit navigáciu

Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.


Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.  

Dňa 16.1.2013 bola vykonaná porada veliteľa SLPS Trenčín v priestoroch multifunkčného práporu Hlohovec. V prvej časti porady veliteľ SLPS plukovník gšt. Ing. Ján ŽARNOVICKÝ zhodnotil plnenie úloh v predchádzajúcom období  na základe informačných správ, ktoré mu podali velitelia PPÚ. Po vydaní úloh do nasledujúceho obdobia mal veliteľ SLPS milú povinnosť, odovzdať pamätnú medailu MO SR II. stupňa  veliteľovi dopravného práporu pplk. Ing. Ferdinandovi MURÍŇOVI, PhD. Zároveň ho privítal po návrate z pôsobenia v operácii ISAF.

 

V druhej časti pracovnej porady bol vykonaný metodický deň veliteľa SLPS. Cieľom metodického dňa bolo ozrejmiť riadiacu prácu veliteľov rôt, čiat a družstiev pri vykonávaní parkového dňa, kontrolách technického stavu vozidiel a pri príprave príslušníkov jednotiek   na výkon parkovej služby. V závere bola realizovaná ukážka možnosti naloženia skladového kontajnera na vozidlo MAN HX. Na plnení týchto úloh sa podieľali príslušníci multifunkčného a dopravného práporu Hlohovec. Metodického dňa sa zúčastnili účastníci porady veliteľa SLPS, technickí funkcionári veliteľstva SLPS a PPÚ, velitelia rôt, čiat a družstiev multifunkčného a dopravného práporu. Na záver vykonal Náčelník oddelenia pre podporu operácií VSLPS mjr. Ing. Marián FERENC pracovnú poradu s náčelníkmi logistík PPÚ, kde poukázal na nedostatky zistené v oblasti logistiky v predchádzajúcom období a stanovil odborné úlohy na nasledujúce obdobie.


Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.Porada veliteľa SLPS a metodický deň v Hlohovci.

Autor: VSLPS - Dátum: 21.01.2013
Čítanosť: 11104
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share