Preskocit navigáciu

Príprava techniky na letnú prevádzku ukončená


Príprava techniky na letnú prevádzku ukončená

V období od 1. marca do 6. mája absolvovali jednotky 12. mechanizovaného práporu v Nitre prípravu osôb, pozemnej výzbroje a techniky (PVaT), dielenského a parkového zariadenia na letnú prevádzku.

Samotnej príprave predchádzal dvojdňový štábny nácvik v dňoch 26.–27. februára. Konkrétne práce na technike uskutočnili podľa technologických postupov a ošetrovacích predpisov na použitie techniky v letnom období a zistené nedostatky odstránili počas kontroly technického stavu.

V závere prípravy technika prešla výstupnou kontrolou. Určená komisia vyhodnotila, že 94 % techniky práporu je prevádzkyschopnej v plnom rozsahu. Stav techniky zodpovedá podmienkam prevádzky na pozemných komunikáciách v zmysle platných zákonov a legislatívnych noriem.

 


Príprava techniky na letnú prevádzku ukončenáPríprava techniky na letnú prevádzku ukončenáPríprava techniky na letnú prevádzku ukončenáPríprava techniky na letnú prevádzku ukončenáPríprava techniky na letnú prevádzku ukončenáPríprava techniky na letnú prevádzku ukončená

Autor: npor. Ing. Peter Poldruhák , Foto: npor. Ing. Peter Poldruhák - Dátum: 10.05.2013
Čítanosť: 7309
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share