Preskocit navigáciu

Požehnanie kaplnky v Seredi


Požehnanie kaplnky v Seredi
Na sviatok svätého apoštola Barnabáša dňa 11. júna 2013, navštívil Ordinár OS a OZ SR Mons. František Rábek ženijný prápor PS v Seredi. Pri tejto príležitosti požehnal miestnu kaplnku sv. Fabiána a Šebastiána, ktorá bola pôvodne zriadená na útvare v Nitre - Krškanoch, ale neskôr bola premiestnená do vojenského útvaru v Seredi.
Na konci sv. omše odovzdal Generálny vikár plukovník Mons. František Počurek miestnemu kaplánovi poručíkovi Tomášovi Huďovi dekrét o požehnaní kaplnky. Po omši sa otec biskup stretol aj so zastupujúcim veliacim dôstojníkom a náčelníkom štábu majorom Slavomírom Čmaradom.
 

Požehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v SerediPožehnanie kaplnky v Seredi

Autor: por. PaedDr. PhDr. Tomáš HUĎA , Foto: nrtm. Ing. Ján KECSKÉS - Dátum: 11.06.2013
Čítanosť: 11122
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share