Preskocit navigáciu

Strelecká súťaž silových zložiek


Strelecká súťaž silových zložiek

Vďaka doterajšej intenzívnej spolupráci velenia 2. mechanizovanej brigády s príslušníkmi Zboru väzenskej a justičnej stráže boli 13. septembra do streleckej súťaže o Pohár riaditeľa Ústavu ZVJS v Prešove pozvaní aj príslušníci brigády.
Súťaž sa uskutočnila pri príležitosti XV. výročia Dňa Zboru väzenskej a justičnej stráže Ústavu na výkon väzby a Ústavu na výkon trestu odňatia slobody na strelnici vo Veľkom Šariši pri Prešove.
Pozostávala z dvoch súťažných disciplín, streľby zo samopalu vzor 61 v stoji jednoručne a v ľahu obojručne. Družstvo mužov zastupovali rotmajster Oto Fuchs, desiatnik Peter Mitana a desiatnik Ľubomír Polóni. Nežné pohlavie reprezentovali čatárka Silvia Gdovinová, desiatnička Veronika Belušková a slobodníčka  Zuzana Martausová.
Najúspešnejšou strelkyňou spomedzi všetkých súťažiacich žien z desiatich družstiev sa stala čatárka Silvia Gdovinová, ktorá v kategórii jednotlivcov obsadila prvé miesto.
Obe družstvá našich vojakov sa umiestnili na čestnom piatom mieste.
Menovaným vojakom patrí poďakovanie za pozitívnu reprezentáciu ako brigády, tak aj celých Ozbrojených síl medzi príslušníkmi silových zložiek.


Strelecká súťaž silových zložiekStrelecká súťaž silových zložiekStrelecká súťaž silových zložiek

Autor: mjr. Jozef Michalov , Foto: psr/2.mb - Dátum: 17.09.2013
Čítanosť: 7009
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share