Preskocit navigáciu

Príslušník 2. mechanizovanej brigády uvedený do Siene slávy


Príslušník 2. mechanizovanej brigády uvedený do Siene slávy

     Od roku 2010 sa stalo tradíciou, že sa minister obrany Slovenskej republiky stretáva na pôde Slovenského národného divadla s novodobými veteránmi. Minister obrany Martin Glváč, za účasti predstaviteľov OS SR, v stredu 11. decembra uviedol ďalších päť novodobých veteránov do Siene slávy.

     2. mechanizovaná brigáda Prešov mala tentoraz čestné zastúpenie - štábneho kaplána majora Jozefa Michalova, ktorý si osobne prevzal ocenenie z rúk šéfa rezortu obrany za úspešné pôsobenie a vynikajúce plnenie „duchovných úloh“ v rámci dvoch operácií v Afganistane a tiež v Iraku. Po oficiálnej časti programu si zúčastnení pozreli hru činohry Slovenského národného divadla s názvom „Je úžasná!“.

     Významné uznanie štábneho kaplána prešovskej mechanizovanej brigády prispelo, v tomto čase predvianočnej atmosféry a zavŕšenia výcvikového roku, k pocitu hrdosti všetkých profesionálnych vojakov a zamestnancov 2.mb na prácu, ktorú v tomto roku urobili.


Príslušník 2. mechanizovanej brigády uvedený do Siene slávyPríslušník 2. mechanizovanej brigády uvedený do Siene slávyPríslušník 2. mechanizovanej brigády uvedený do Siene slávy

Autor: npor. Mgr. Ľudmila ČINČÁROVÁ , Foto: MO SR - Dátum: 11.12.2013
Čítanosť: 5640
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share