Preskocit navigáciu

Slávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa ženijného práporu


Slávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa ženijného práporu

Pri príležitosti odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa sa v posledný januárový deň v Seredi konal slávnostný nástup príslušníkov ženijného práporu PS OS SR.

Na post veliteľa ženijného práporu v Seredi nastúpi dňom 1. februára 2014 podplukovník Dalibor Jelínek, ktorý dlhé roky pôsobil ako zástupca veliteľa tohto práporu. Funkciu veliteľa práporu prevzal po podplukovníkovi Ľubomírovi Mrváňovi, ktorý velil práporu tri roky.
Na slávnostnom akte sa zúčastnil aj veliteľ Pozemných síl OS SR brigádny generál Ondřej Novosad, riaditeľ medzinárodného centra výnimočnosti pre oblasť EOD plukovník Jaroslav Bielený, zástupcovia miestnej samosprávy a ďalší významní hostia.

Po prečítaní personálnych rozkazov a stručného životopisu nového veliteľa vystúpil s príhovorom aj veliteľ Pozemných síl OS SR brigádny generál Ondřej Novosad, ktorý vysoko ocenil spôsob plnenia úloh stanovených práporu v minulom období a vyjadril presvedčenie, že ženijný prápor pod velením nového veliteľa podplukovníka Jelínka nesklame jeho očakávania.


Slávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa ženijného práporuSlávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa ženijného práporuSlávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa ženijného práporuSlávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa ženijného práporuSlávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa ženijného práporuSlávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa ženijného práporu

Autor: žpr PS , Foto: žpr PS - Dátum: 31.01.2014
Čítanosť: 6089
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share