Preskocit navigáciu

Inštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízka


Inštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízka

       Príslušníci veliteľstva 2. mechanizovanej brigády spoločne s príslušníkmi práporu logistickej podpory, roty podpory velenia a prieskumnej roty sa zúčastnili inštrukčno-metodického zamestnania (IMZ), v rámci špeciálnej telesnej prípravy, organizovaného dňa 18. februára 2014 v priestoroch Vrtuľníkového krídla v Prešove.
        Súčasťou telesnej prípravy je aj špeciálna telesná príprava venujúca sa sebaobrane a boju zblízka, ktorá má svoje pevné miesto vo výcviku priamo podriadených práporov a jednotiek 2.mechanizovanej brigády (PPPaJ) každý mesiac. Tento predmet slúži hlavne k zvládaniu techniky pohybov, ako aj získavaniu odolnosti voči fyzickému a psychickému zaťaženiu. Pod odborným dohľadom inštruktorov za túto oblasť sú realizované spomínané IMZ, ktorých sa zúčastňujú aj ďalší príslušníci PPPaJ prešovskej brigády, aby získané zručnosti a vedomosti zúročili pri výcviku vojakov z vlastných radov.


Inštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízkaInštrukčno-metodické zamestnanie pre boj zblízka

Autor: npor. Ing. Jaroslav Melega , Foto: šbnrtm. Ľubomír Mihálik - Dátum: 20.02.2014
Čítanosť: 5829
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share