Preskocit navigáciu

Gratulácia Miroslavovi Škadrovi za “zlatú” reprezentáciu OS SR


Gratulácia Miroslavovi Škadrovi za “zlatú” reprezentáciu OS SR

Majstrovi Európy v kulturistike do 70 kg čatárovi Miroslavovi Škadrovi pogratuloval za prítomnosti veliteľa Pozemných síl OS SR brigádneho generála Ondřeja Novosada veliteľ topoľčianskej brigády plukovník gšt. Ján Bujňák. Gratuláciu k zlatému umiestneniu počas minuloročnej májovej súťaži Majstrovstiev Európy v kulturistike mužov v moldavskom Kišineve, v najväčšej svetovej kulturistickej federácií IFBB.

Čatár Miroslav Škadra - príslušník levického práporu, si  zaslúži obdiv každého z nás. V novembri 2013 sa zúčastnil majstrovstiev sveta v kulturistike konaných v marockom Marrakeši, kde spomedzi 29. súťažiacich v kategórii do 70 kg obsadil dvanáste miesto.

 Podľa slov Škadru išlo o najpočetnejšiu a najkvalitnejšie pripravenú kategóriu z celého svetového šampionátu. V súčasnosti sa príslušník 13. mechanizovaného práporu Levice pripravuje na najväčšiu kulturistickú súťaž na Slovensku pod názvom Mozolani classic. “Táto súťaž pre mňa veľmi veľa znamená, pretože bude zároveň aj nomináciou na európsky šampionát, ktorý sa uskutoční v máji 2014 v Španielsku v Santa Susanne” uviedol Škadra.

Slovenskí kulturisti patria už dlhé roky ku rovnocenným súperom zahraničných borcov a často sa umiestňujú na vrcholných priečkach vo všetkých hmotnostných kategóriách. Veríme, že  sa “Nášmu majstrovi” podarí príprava a kvalitná reprezentácia na slovenskej súťaži Mozolani classic s postupom na európsky šampionát nielen s podporou ozbrojených síl, ale aj konečnou nomináciou reprezentačných trénerov.


Gratulácia Miroslavovi Škadrovi za “zlatú” reprezentáciu OS SRGratulácia Miroslavovi Škadrovi za “zlatú” reprezentáciu OS SRGratulácia Miroslavovi Škadrovi za “zlatú” reprezentáciu OS SRGratulácia Miroslavovi Škadrovi za “zlatú” reprezentáciu OS SR

Autor: npor.Mgr.Markéta Grácová , Foto: npor.Mgr.Markéta Grácová, archív čat. Škadra - Dátum: 28.02.2014
Čítanosť: 6133
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share