Preskocit navigáciu

Veliteľ zablahoželal ženám k ich sviatku


Veliteľ zablahoželal ženám k ich sviatku

       Ženy vnášajú do života spoločnosti hodnoty ako mier, kultúru, krásu a eleganciu. Zároveň ochraňujú rodinu, sú milujúce matky a manželky, sú plné pokory a ľudského dobra. 
       Pozvanie plukovníka Martina Michalka na slávnostné posedenie, s možnosťou vychutnať si krátky kultúrny program prijali profesionálne vojačky a zamestnankyne z posádky práve dnes, 7. marca 2014, priamo na veliteľstve 2. mechanizovanej brigády z dôvodu oslavy sviatku nežnejšieho pohlavia, ktorým je Medzinárodný deň žien.
        Tento sviatok vnímame ako príležitosť poďakovať všetkým príslušníčkam nežného pohlavia za to, aké sú krásne, dobré, starostlivé, úžasné a akí sme my muži radi, že ich máme. Veliteľ prešovskej brigády slovami vďaky a uznania vyzdvihol význam práce žien v OS SR.
        K žene patria kvety a v tento deň obzvlášť. Prítomným dámam plukovník Michalko podaroval kvet, ktorý nepochybne symbolizoval vďaku za ich každodennú prácu a do ďalšieho pracovného i súkromného života im želal len to najlepšie.


Veliteľ zablahoželal ženám k ich sviatkuVeliteľ zablahoželal ženám k ich sviatkuVeliteľ zablahoželal ženám k ich sviatkuVeliteľ zablahoželal ženám k ich sviatkuVeliteľ zablahoželal ženám k ich sviatkuVeliteľ zablahoželal ženám k ich sviatkuVeliteľ zablahoželal ženám k ich sviatkuVeliteľ zablahoželal ženám k ich sviatku

Autor: npor. Ing. Jaroslav Melega , Foto: mjr. PaedDr. Jozef Michalov - Dátum: 07.03.2014
Čítanosť: 5203
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share