Preskocit navigáciu

Zástupca veliteľa martinského práporu odchádza do Michaloviec


Zástupca veliteľa martinského práporu odchádza do Michaloviec

Pondelkový nástup martinského 11. mechanizovaného práporu v kasárňach Podháj, v posledný marcový deň, využil veliteľ podplukovník Milan Cvik nielen na vyhodnotenie úloh uplynulého týždňa a k oboznámeniu s úlohami na nasledujúci týždeň, ale aj na to, aby sa poďakoval zástupcovi veliteľa majorovi Vincentovi Csérymu z dôvodu odovzdania jeho funkcie.

Veliteľ ocenil prácu majora Cséryho vo funkcii zástupcu veliteľa, ktorú odviedol v prospech martinského práporu a vo svojom mene, aj v mene príslušníkov celého práporu, mu poďakoval za profesionálny prístup pri plnení úloh.

Podplukovník Cvik zaželal majorovi Csérymu veľa elánu a úspechov pri plnení úloh na novom pôsobisku, ktorým je od 1. apríla michalovský 22. mechanizovaný prápor. Novým zástupcom martinského práporu bol na základe personálneho rozkazu vymenovaný major Martin Cvengroš, ktorý do súčasnosti zastával funkciu náčelníka štábu martinského práporu. Na záver nástupu podplukovník Cvik odovzdal majorovi Csérymu Pamätný list 11.mpr.


Zástupca veliteľa martinského práporu odchádza do MichaloviecZástupca veliteľa martinského práporu odchádza do MichaloviecZástupca veliteľa martinského práporu odchádza do MichaloviecZástupca veliteľa martinského práporu odchádza do MichaloviecZástupca veliteľa martinského práporu odchádza do MichaloviecZástupca veliteľa martinského práporu odchádza do Michaloviec

Autor: 11.mpr , Foto: 11.mpr - Dátum: 01.04.2014
Čítanosť: 4817
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share