Preskocit navigáciu

List veliteľa pozemných síl k MDŽ


List veliteľa pozemných síl k MDŽ Vážené dámy,
profesionálne vojačky a zamestnankyne pozemných síl,


sviatok žien má svoju históriu, veď žena je nielen symbolom materstva a teda aj života, ale aj symbolom nehy, priateľstva, pomoci a porozumenia. Preto Vám všetkým, profesionálne vojačky a zamestnankyne, ktoré spolu s nami mužmi zdieľate naše každodenné pracovné a životné starosti i radosti, vyslovujem za Vašu prácu moje úprimné poďakovanie.

Služba a práca žien v ozbrojených silách je v porovnaní s inými povolaniami špecificky náročná, vyžaduje v mnohých prípadoch veľkú obetavosť a odriekanie, nevyhnutnosť prijímať kompromisy pri zlaďovaní priorít zamestnania, zastávanej funkcie a rodiny. Osobne mi veľmi záleží na tom, aby pracovné podmienky, v ktorých ženy v pozemných silách pôsobia boli čo najlepšie. Som presvedčený, že veliteľský zbor pozemných síl svojou vyspelosťou plne rešpektuje tieto požiadavky a pre prácu žien vo vojenských kolektívoch vytvára podmienky, ktoré vychádzajú z ich práv a potrieb.

Ešte raz chcem zdôrazniť, že si vysoko vážim Vašej práce a dovoľte mi, aby som Vám k Medzinárodnému dňu žien poprial všetko najlepšie, do ďalšieho pracovného obdobia zaželal pevné zdravie, veľa pracovného elánu a úspechov, osobnú pohodu a oporu v rodinnom zázemí.

S úctou a pozdravom

generálmajor Ing. Milan Maxim, v.r.


Autor: - Dátum: 05.03.2009
Čítanosť: 13971
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share