Preskocit navigáciu

Veliteľ brigády bilancoval plnenie úloh


Veliteľ brigády bilancoval plnenie úloh

Na prahu mesiaca júl veliteľ 2. mechanizovanej brigády plukovník Martin Michalko počas pravidelnej každomesačnej porady, hodnotil splnenie úloh, ktoré plnili príslušníci brigády a jej podriadených práporov a jednotiek počas uplynulého mesiaca.
Poďakovaním za zodpovedné a úspešné splnenie úloh, ktorých v uplynulom mesiaci nebolo málo, je udelenie disciplinárnych odmien veliteľa brigády dvadsiatke profesionálnym vojakom, ktorí sa v najväčšej miere podieľali na úspešnom priebehu rozhodujúcich zamestnaní u brigády.
Popri plánovaných úlohách výcviku a zabezpečení mierového života bol uplynulý mesiac obohatený o cvičenie ZELENÁ VLNA 2014, certifikáciu deklarovaného príspevku SR do NRF 2015 (jednotky rýchlej reakcie NATO), bojové školské streľby delostreleckých jednotiek, či prípravu na organizačné zmeny u 2. mechanizovanej brigády.
Zdalo by sa, že úspešné zavŕšenie spomínaných úloh je predpokladom na zaslúžený oddych a dovolenky. Opak je však pravdou. Realizácia organizačných zmien pri výstavbe novovzniknutého práporu ISTAR, či jednotky CIMIC a PSYOPS, príprava medzinárodného cvičenia GROUND PEPPER 2014 a množstvo ďalších úloh zamestnajú veliteľstvo 2. mechanizovanej brigády a podriadené súčasti aj počas dovolenkových mesiacov.


Veliteľ brigády bilancoval plnenie úlohVeliteľ brigády bilancoval plnenie úlohVeliteľ brigády bilancoval plnenie úlohVeliteľ brigády bilancoval plnenie úlohVeliteľ brigády bilancoval plnenie úlohVeliteľ brigády bilancoval plnenie úlohVeliteľ brigády bilancoval plnenie úlohVeliteľ brigády bilancoval plnenie úloh

Autor: mjr. Jozef Michalov , Foto: autor - Dátum: 07.07.2014
Čítanosť: 5855
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share