Preskocit navigáciu

Zmena vo velení práporu logistickej podpory 2. mechanizovanej brigády


Zmena vo velení práporu logistickej podpory 2. mechanizovanej brigády

Začiatok týždňa sa u 2. mechanizovanej brigády niesol v duchu zmien. Dňa 28. júla 2014 veliteľ práporu logistickej podpory Prešov podplukovník Jozef Zekucia odovzdal funkciu do rúk veliteľa 2. mechanizovanej brigády plukovníka Martina Michalka. Podplukovník Zekucia na čele práporu pôsobil necelé štyri roky. Pod jeho vedením prešiel prápor rôznymi zmenami, ale aj skúškami, ako to odznelo aj v príhovoroch. Počas slávnostného nástupu príslušníkov práporu logistickej podpory odovzdal veliteľ 2. mechanizovanej brigády odchádzajúcemu veliteľovi pamätnú plaketu.
Následne veliteľ brigády plukovník Martin Michalko odovzdal velenie práporu majorovi Pavlovi Kobíkovi. Pre majora Kobíka tento prápor nie je cudzí, keďže v rokoch 2003 až 2009 pôsobil na tomto prápore ako náčelník logistiky. Od 1. augusta 2014 je nový veliteľ práporu povýšený do hodnosti podplukovník.
Veliteľ 2. mechanizovanej brigády plukovník Michalko obom veliteľom, prichádzajúcemu i odchádzajúcemu, poprial na nových pôsobiskách veľa úspechov.


Zmena vo velení práporu logistickej podpory 2. mechanizovanej brigádyZmena vo velení práporu logistickej podpory 2. mechanizovanej brigádyZmena vo velení práporu logistickej podpory 2. mechanizovanej brigádyZmena vo velení práporu logistickej podpory 2. mechanizovanej brigádyZmena vo velení práporu logistickej podpory 2. mechanizovanej brigády

Autor: prlogp 2.mb , Foto: prlogp 2.mb - Dátum: 31.07.2014
Čítanosť: 4964
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share