Preskocit navigáciu

Pohár za 3. miesto pre príslušníčku levického práporu


Pohár za 3. miesto pre príslušníčku levického práporu

Pod záštitou Kancelárie ministra obrany SR v spolupráci s Generálnym štábom ozbrojených síl SR sa pri príležitosti Svetového dňa behu a Dňa vojnových veteránov konal dňa 5. novembra prvý ročník behu na počesť vojnových veteránov.
Svoju účasť na aktivite, ktorá je zároveň aj súčasťou neoficiálnych majstrovstiev ozbrojených síl v zrýchlenom presune jednotlivcov na 5 km, prišli prezentovať aj príslušníci levického práporu.

O úspechu našich reprezentantov svedčí pohár za tretie miesto, ktoré si medzi ženami vybojovala slobodníčka Jana Kraková, ktorá dodala: „Konkurencia bola síce veľká, ale zabojovala som.“ Tvrdenie, že každodenná drina prináša ovocie, Janka svojim výkonom len potvrdila.

Z levického 13. mechanizovaného práporu si prišli zmerať sily so súpermi aj slobodník Ivan Slabey, slobodník Marek Rojtáš a čat. Marián Hrúz. V mužskej kategórii sa nám podarilo obsadiť pekné 7. miesto slobodníkom Marekom Rojtášom. Muži čelili tiež veľkej konkurencii, síce sa im nepodaril taký úspech, ako ich kolegyni, no všetkým sa podarilo umiestniť v prvej dvadsiatke, čo rovnako potvrdzuje ich bojovnosť, výkonnosť a vytrvalosť.

A nakoniec predsa len, nie je dôležité zvíťaziť, ale zúčastniť sa.    

Pohár za 3. miesto pre príslušníčku 13. mechanizovaného práporuPohár za 3. miesto pre príslušníčku 13. mechanizovaného práporuPohár za 3. miesto pre príslušníčku 13. mechanizovaného práporu

Autor: por. Mgr. Katarína Šrámková - Dátum: 07.11.2014
Čítanosť: 4981
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share