Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Mikuláš s čertom a anjelom navštívili aj 12. mechanizovaný prápor v Nitre


Mikuláš s čertom a anjelom navštívili aj 12. mechanizovaný prápor v Nitre

Ani škaredé a upršané počasie neodradilo Mikuláša, aby navštívil nitriansky prápor a potešil deti profesionálnych vojakov. V sobotu 6. decembra sa celým práporom rozoznieval krik a smiech detí, ktoré sa nevedeli dočkať uja Mikuláša a darčekov. Úvodné slovo patrilo veliteľovi podplukovníkovi Acsaiovi, ktorý srdečne privítal rodičov s deťmi, poďakoval im, že prišli a poprial príjemnú zábavu.

            Okolo 11. hodine doobeda prišiel všetkými očakávaný Mikuláš, ktorý rozdával sladké balíčky. Po jeho príchode sa deťom rozžiarili očká plné prekvapenia, šťastia a radosti z darčekov i sladkostí. Mikulášovi pri rozdávaní balíčkov pomáhal anjelik a detičky strašil škaredý čert. Všetky detičky sa statočne držali a Mikulášovi zarecitovali básničku alebo tie hanblivejšie povedali aspoň svoje meno. Každé dieťa bolo po básnickom a speváckom výkone obdarované darčekmi. Okrem sladkých dobrôt ich čakal bohatý program a veľa zábavy.  Čakalo ich súťaženie, maľovanie obrázkov, tancovanie, zdobenie perníkov, sledovanie rozprávok a tanečné vystúpenie.  

            Podplukovník Acsai na záver poďakoval aj profesionálnym vojakom, ktorí celé podujatie pripravovali a povedal: „ Myslím, že detský smiech je jednou z najkrajších radostí mamičiek a oteckov, preto verím, že aj o rok sa tu stretneme v takom hojnom počte ako dnes.

 


Mikuláš s čertom a anjelom navštívili aj 12. mechanizovaný prápor v NitreMikuláš s čertom a anjelom navštívili aj 12. mechanizovaný prápor v NitreMikuláš s čertom a anjelom navštívili aj 12. mechanizovaný prápor v NitreMikuláš s čertom a anjelom navštívili aj 12. mechanizovaný prápor v Nitre

Autor: por. Kristína Kapustová - Dátum:
Čítanosť: 5244
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share