Preskocit navigáciu

Vôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkov


Vôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkov

Vianočné sviatky sú obdobím na ktoré netrpezlivo čakáme, lebo ich čaro a výnimočnosť nás napĺňajú pocitmi šťastia, pohody a harmónie. Atmosféra týchto dní je plná spomienok i očakávaní, nič nie je bežné ani všedné, napriek tomu, že Vianoce sú každý rok, ich okúzľujúce čaro sa nedá ničím nahradiť ani napodobniť.
Vianoce sú obdobím kedy si uvedomujeme silu priateľstva, lásky, úcty a obetavosti. A práve z blížiaceho sa príchodu najkrajšieho sviatku v roku sa dnes 19. decembra 2014 profesionálni vojaci a zamestnanci Prešovskej mechanizovanej brigády stretli pri spoločnom stole, aby aspoň na chvíľu zabudli na každodenné povinnosti a vychutnali si čarovnú vianočnú atmosféru.
Pozvanie veliteľa 2. mechanizovanej brigády (2.mb) plukovníka Michalka zúčastniť sa tejto milej udalosti prijali aj bývalí velitelia 2.mb spoločne s predsedom Zväzu vojakov SR – klub Prešov.
Takáto milá udalosť sa stala u 2.mb už tradíciou a jej pravidelné usporiadanie prispieva k budovaniu dlhodobo udržateľných a zdravých medziľudských vzťahov medzi vojakmi pretože tie sú zvlášť dôležité pri dosahovaní stanovených cieľov a plnení náročných úloh.
Na záver sa plukovník Michalko poďakoval všetkým príslušníkom, ktorý prijali jeho pozvanie v rámci tohto predvianočného stretnutia. Naviac všetkým poprial, aby využili blížiace sa sviatky na stretnutie s rodinami a vychutnali si čaro týchto sviatočných dní.


Vôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkovVôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkovVôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkovVôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkovVôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkovVôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkovVôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkovVôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkovVôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkovVôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkov

Autor: npor. Ing. Jaroslav Melega , Foto: autor - Dátum: 19.12.2014
Čítanosť: 5474
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share