Preskocit navigáciu

Zmena vo funkcii náčelníka Odboru plánovania a riadenia operácii veliteľstva 1.mb


Zmena vo funkcii náčelníka Odboru plánovania a riadenia operácii veliteľstva 1.mb

Veliteľ topoľčianskej 1. mechanizovanej brigády plukovník gšt. Vladimír Kubáň dnes, 03. augusta 2015, na pôde Jaselských kasární privítal do radov veliteľstva brigády podplukovníka Štefana Acsaia, ktorý bol dňom 01. augusta ustanovený na výkon funkcie náčelníka Odboru plánovania a riadenia operácií (G-3) 1. mechanizovanej brigády Topoľčany.

Po prečítaní personálneho rozkazu vystúpil s príhovorom veliteľ brigády plukovník Kubáň, počas ktorého nového náčelníka Odboru plánovania a riadenia operácií  podplukovníka Acsaia privítal a zároveň vyzdvihol jeho doterajšiu vojenskú kariéru, v priebehu ktorej nazbieral kvantum skúseností z pôsobenia na predchádzajúcich funkciách.

„Nielen funkcia veliteľa práporu, ktorá sa dá považovať za najlepšiu časť vojenskej kariéry, ale aj funkcia, do ktorej ste bol prvým augustovým dňom ustanovený, si vyžaduje flexibilného a rozhodného človeka, ktorý bude schopný riadiť plnenie celého spektra náročných úloh. Verím, že sa novej funkcie zhostíte s plnou vážnosťou a so svojím tímom odborníkov na jednotlivé oblasti na úrovni veliteľstva brigády, prispejete k úspešnému splneniu všetkých úloh, ktoré pred nami stoja“ dodal veliteľ brigády.

Na záver plukovník Kubáň zaželal podplukovníkovi Ascaiovi do náročnej a zodpovednej práce pevné zdravie, veľa trpezlivosti a síl.


Zmena vo funkcii náčelníka Odboru plánovania a riadenia 1.mbZmena vo funkcii náčelníka Odboru plánovania a riadenia 1.mbZmena vo funkcii náčelníka Odboru plánovania a riadenia 1.mbZmena vo funkcii náčelníka Odboru plánovania a riadenia 1.mb

Autor: npor. Mgr. Markéta Vazovan Grácová , Foto: autor - Dátum: 03.08.2015
Čítanosť: 6292
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share