Preskocit navigáciu

Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších


Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších

Dňa 28. októbra 2015 sa na Veliteľstve brigády bojového zabezpečenia v Trenčíne uskutočnil výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníka brigády za rok 2015. Na úvod privítal kandidátov a komisiu veliteľ brigády v zastúpení plukovník Miroslav Ollé, ktorý zdôraznil dôležitosť a motivačný prvok výberu najlepších vojakov.
Komisia zložená z veliacich poddôstojníkov podriadených práporov pod vedením veliaceho poddôstojníka brigády štábneho nadrotmajstra Milana Pavlíka mala zložitú a zodpovednú úlohu vybrať toho najlepšieho kandidáta, nakoľko úroveň všetkých nominovaných bola na veľmi vysokej úrovni. V súlade s Nariadením NGŠ OS SR pre výber vojaka mužstva a poddôstojníka roka komisia objektívne zhodnotila a posúdila všetky kritériá a skutočnosti a rozhodla o víťazoch v oboch kategóriách.
Najlepším vojakom brigády bojového zabezpečenia v kategórii mužstvo sa stal desiatnik Anton Lazorík, príslušník Práporu CSS Prešov. Poddôstojníkom roka sa stal rotný Jozef Kamenčík, príslušník Multifunkčného práporu Hlohovec.
Obaja vybraní príslušníci brigády bojového zabezpečenia ju budú reprezentovať dňa 27. novembra 2015 v Martine vo výbere najlepšieho poddôstojníka Pozemných síl OS SR.

„Súťaž je novodobou tradíciou zboru mužstva a poddôstojníkov v OS SR, a preto si vážim všetkých Vás, ktorí ste boli nominovaní a snažíte sa uspieť v konkurencii ostatných príslušníkov brigády“, povedal na záver veliaci poddôstojník štábny nadrotmajster Pavlík.

Fotogaléria


výber najlepšieho poddôstojníkavýber najlepšieho poddôstojníkavýber najlepšieho poddôstojníkavýber najlepšieho poddôstojníka

Autor: šbntrm. Pavlík , Foto: Sek - Dátum: 29.10.2015
Čítanosť: 4888
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share