Preskocit navigáciu

Začiatok plánovania na výcvikový rok 2016 v pozemných silách


Začiatok plánovania na výcvikový rok 2016 v pozemných silách
Dnešným dňom sa začalo na Veliteľstve pozemných síl Ozbrojených síl Slovenskej republiky v Trenčíne trojdňové pracovné rokovanie, ktorého cieľom je vytvoriť základné dokumenty pozemných síl potrebné pre úspešné splánovanie budúceho výcvikového roka zväzkami a útvarmi pozemných síl.
Rokovanie otvoril náčelník štábu veliteľstva pozemných síl plukovník gšt. Karol Navrátil, ktorý vo svojom úvodnom slove zdôraznil potrebu venovať maximálnu pozornosť rozpracovaniu priorít veliteľa pozemných síl vrátane rozhodujúcich úloh priradených k jednotlivým prioritám a zároveň upozornil na skutočnosť, že treba položiť dôraz na dekonfliktáciu úloh počas zladenia jednotlivých úloh. Po úvodnom slove začali zástupcovia zložiek veliteľstva pod vedením zástupcu náčelníka štábu plukovníka Jána Dreveňáka s plánovaním a konsolidáciou jednotlivých aktivít pozemných síl.
Zajtra sa do procesu plánovania zapoja aj náčelníci štábov priamo podriadených zväzkov a útvarov, ktorí tým získajú základné informácie potrebné pre spracovanie vlastných plánovacích dokumentov. Výstupom tohto pracovného rokovania bude vytvorenie synchronizačnej matice pozemných síl a spracovanie textovej časti a kalendárneho plánu k Plánu prípravy pozemných síl OS SR a veliteľstva pozemných síl OS SR vo výcvikovom roku 2016.

Začiatok plánovania na výcvikový rok 2016 v pozemných siláchZačiatok plánovania na výcvikový rok 2016 v pozemných siláchZačiatok plánovania na výcvikový rok 2016 v pozemných siláchZačiatok plánovania na výcvikový rok 2016 v pozemných siláchZačiatok plánovania na výcvikový rok 2016 v pozemných silách

Autor: Sekretariát Vel PS , Foto: Sekretariát Vel PS - Dátum: 19.11.2015
Čítanosť: 5974
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share