Preskocit navigáciu

Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách za výcvikový rok 2015


Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách  za výcvikový rok 2015

Najlepším vojakom v hodnostnej kategórii mužstvo vo výcvikovom roku 2015 sa v pozemných silách stal desiatnik Martin Bombala príslušník 13.mechanizovaného práporu a najlepším poddôstojníkom výcvikového roka 2015 sa stal rotný Marián Magnus príslušník samohybného delostreleckého oddielu.
Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka sa uskutočnil 26. a 27. novembra 2015 v priestoroch poddôstojníckeho klubu práporu výcviku Martin, kde komisia veliteľa pozemných síl OS SR vyberala z pomedzi vojakov a poddôstojníkov, ktorí sa na základe dosiahnutých výsledkov dostali do užšieho výberu.
Ocenenie „najlepší vojak mužstva výcvikového roka a najlepší poddôstojník výcvikového roka v pozemných silách“, poskytuje motiváciu, ktorá napomáha stimulovať profesionálne konkurenčné prostredie v rámci Ozbrojených síl SR. Ocenení sú zároveň vzorom pre služobne mladších vojakov zdôraznil veliaci poddôstojník PS OS SR štábny nadrotmajster Miroslav Ferenc.
Najlepší poddôstojník pozemných síl sa zúčastní výberu v rámci celých OS SR, ktorý sa uskutoční dňa 9.12.2015 na Veliteľstve vzdušných síl vo Zvolene, kde bude ,,hájiť farby" pozemných síl OS SR.


Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách  za výcvikový rok 2015Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách  za výcvikový rok 2015

Autor: Sekretariát Vel PS , Foto: prápor výcviku - Dátum: 01.12.2015
Čítanosť: 7199
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share