Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Príprava tímu riadenia presunov práporu logistiky Hlohovec na plnenie úloh predsedníctva SR v rade EÚ


Príprava tímu riadenia presunov práporu logistiky Hlohovec na plnenie úloh predsedníctva SR v rade EÚ
Blížiace sa predsedníctvo SR v rade Európske únie (EÚ) prináša mnoho úloh. Jedna z nich a nemálo dôležitá je zabezpečenie presnej a plynulej prepravy delegátov a jednotlivých predstaviteľov EÚ.
Táto úloha bola delegovaná na tím riadenia presunov Práporu logistiky Hlohovec. K plynulému a kvalitnému plneniu stanovených úloh bol realizovaný v dňoch 24.-27. júna generálny nácvik.
 
Úlohou tímu riadenia presunov je podieľať sa na všetkých organizačných prvkoch v oblasti riadenia dopravy, ako sú komunikácia s vodičmi v prevádzke, záznam plnenia úloh na mape, vedenie odpracovaných hodín vodičov, organizácia parkovania  a mnoho ďalších.
Nácvikom sa príslušníci tímu riadenia pripravujú plniť úlohy denného režimu dispečera a zároveň rýchlo reagovať na vzniknuté neočakávané situácie.
 

Blížiace sa predsedníctvo  SR v rade Európske únie (EÚ)  prináša mnoho úloh. Jedna z nich a nemálo dôležitá je zabezpečenie presnej a plynulej prepravy delegátov a jednotlivých predstaviteľov EÚ.Blížiace sa predsedníctvo  SR v rade Európske únie (EÚ)  prináša mnoho úloh. Jedna z nich a nemálo dôležitá je zabezpečenie presnej a plynulej prepravy delegátov a jednotlivých predstaviteľov EÚ.Blížiace sa predsedníctvo  SR v rade Európske únie (EÚ)  prináša mnoho úloh. Jedna z nich a nemálo dôležitá je zabezpečenie presnej a plynulej prepravy delegátov a jednotlivých predstaviteľov EÚ.Blížiace sa predsedníctvo  SR v rade Európske únie (EÚ)  prináša mnoho úloh. Jedna z nich a nemálo dôležitá je zabezpečenie presnej a plynulej prepravy delegátov a jednotlivých predstaviteľov EÚ.Blížiace sa predsedníctvo  SR v rade Európske únie (EÚ)  prináša mnoho úloh. Jedna z nich a nemálo dôležitá je zabezpečenie presnej a plynulej prepravy delegátov a jednotlivých predstaviteľov EÚBlížiace sa predsedníctvo  SR v rade Európske únie (EÚ)  prináša mnoho úloh. Jedna z nich a nemálo dôležitá je zabezpečenie presnej a plynulej prepravy delegátov a jednotlivých predstaviteľov EÚBlížiace sa predsedníctvo  SR v rade Európske únie (EÚ)  prináša mnoho úloh. Jedna z nich a nemálo dôležitá je zabezpečenie presnej a plynulej prepravy delegátov a jednotlivých predstaviteľov EÚBlížiace sa predsedníctvo  SR v rade Európske únie (EÚ)  prináša mnoho úloh. Jedna z nich a nemálo dôležitá je zabezpečenie presnej a plynulej prepravy delegátov a jednotlivých predstaviteľov EÚ

Autor: rtn. Ing. Miloš CSERY , Foto: rtn. Matej Goliáš - Dátum: 24.06.2016
Čítanosť: 4271
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share