Preskocit navigáciu

Zmena vo funkcii náčelníka štábu Brigády bojového zabezpečenia


Zmena vo funkcii náčelníka štábu Brigády bojového zabezpečenia

V priestoroch Veliteľstva brigády bojového zabezpečenia Trenčín sa dňa 31. augusta uskutočnilo slávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie náčelníka štábu Brigády bojového zabezpečenia.

          Dňom 31. augusta odchádza z funkcie podplukovník Jozef Gažica a zároveň je to aj ukončenie jeho bohatej vojenskej kariéry. Jeho rozhodnutie odísť po 30 rokoch služby bolo podľa jeho slov jedno z najťažších. Pri tejto príležitosti podplukovník Jozef Gažica poďakoval prítomným za podporu, profesionalitu a priateľstvo, ktoré ho sprevádzalo počas jeho celej aktívnej služby. Nastupujúcemu náčelníkovi štábu podplukovníkovi Marošovi Murárikovi poprial vo funkcii veľa tvorivých síl, rozvahu a správne rozhodnutia. Podplukovník Murárik prišiel plniť úlohy na veliteľstvo brigády z pozície veliteľa Práporu logistiky Hlohovec. Počas slávnostného nástupu veliteľ brigády plukovník Jozef Ševčík poďakoval v mene všetkých príslušníkov brigády podplukovníkovi Jozefovi Gažicovi za vykonanú prácu a do ďalšej etapy života mu poprial veľa úspechov v osobnom živote, rodinnú pohodu a pevné zdravie.

          V ďalšej časti plukovník Ševčík predstavil prítomným nového veliteľa práporu logistiky Hlohovec majora Richarda Beniaka, ktorý je ustanovený do funkcie veliteľa dňom 1. septembra 2016 a zároveň je povýšený do hodnosti podplukovník. Veliteľ brigády oficiálne predstavil aj novoustanoveného náčelníka odboru plánovania a riadenia operácií Veliteľstva brigády bojového zabezpečenia podplukovníka Ferdinanda Muríňa.


odchod NŠodchod NŠodchod NŠodchod NŠodchod NŠ 3odchod NŠ 3odchod NŠ 3odchod NŠ 3odchod NŠ 4odchod NŠ 4odchod NŠ 4odchod NŠ 4

Autor: Sek - Dátum: 02.09.2016
Čítanosť: 4034
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share