Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Deň otvorených dverí v posádke Rožňava


Deň otvorených dverí v posádke Rožňava
 

V posádke Rožňava sa dňa 22. septembra otvorili dvere pre širokú verejnosť. Deň otvorených dverí bol organizovaný pri príležitosti osláv Dňa Ozbrojených síl Slovenskej republiky.

Príslušníci práporu RCHBO a raketometného oddielu pripravili pre žiakov základných, stredných škôl a našich najmenších škôlkarov, ktorých prišlo cez štyristo pestrý program s cieľom priblížiť im vojenskú profesiu. Boli vykonané statické a dynamické ukážky špeciálnej techniky, materiálu  jednotlivých útvarov a civilnej ochrany. Školáci si taktiež mohli vyskúšať prvky sebaobrany, zdravotníckej prípravy, prostriedky na individuálnu ochranu a improvizovanú prekážkovú dráhu.

Deň otvorených dverí obohatili prednášky príslušníkov civilnej ochrany a beseda s „červenoarmejcom“ plukovníkom v.v. Ladislavom Sládekom. Všetkým návštevníkom ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie spoločné aktivity.


Deň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke RožňavaDeň otvorených dverí v posádke Rožňava

Autor: prrchbo , Foto: prrchbo - Dátum: 28.09.2016
Čítanosť: 4158
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share