Preskocit navigáciu

Najlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik Zemanovič


Najlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik Zemanovič

Každoročný výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníkov 1. mechanizovanej brigády sa konal 14. novembra v priestoroch topoľčianskych Jaselských kasární.

Sedemčlenná komisia, ktorú stanovil veliteľ brigády brigádny generál Vladimír Kubáň, pod vedením veliaceho poddôstojníka štábneho nadrotmajstra Miroslava Štadlera, mala po zhodnotení základných a doplnkových kritérií a vykonanom pohovore s každým kandidátom náročnú úlohu pri nominácii dvanástich profesionálov vybrať najlepšieho v každej kategórii.

Veliteľ brigády je presvedčený, že každý z nominovaných svojim spôsobom prispel nielen dobrému menu útvaru, ale aj 1. mechanizovanej brigády. Počas svojho vystúpenia brigádny generál Kubáň dodal: „Musíte si byť vedomí toho, že Vaše dobré myšlienky, profesionálny prístup a vojenské vystupovanie, ktoré je vo Vás, sa musí šíriť ďalej a musí sa odraziť na plnení úloh Vašich jednotiek.” Na záver zaželal nominovaným veľa úspechov a komisii ťažké, ale objektívne rozhodovanie.

Počas brigádneho kola komisia dospela k záverečným výsledkom a určila tých najlepších vo svojich kategóriách. Spomedzi nominovaných profesionálnych vojakov sa najlepším vojakom v hodnostnej kategórii mužstvo stal desiatnik Ľuboš Zemanovič z levického 13. mechanizovaného práporu a za najlepšieho poddôstojníka komisia vybrala rotmajstra Michala Ščepku zo seredského Ženijného práporu.

Víťazom, ktorým veliteľ brigády odovzdal pamätné dekréty za prítomnosti veliacich poddôstojníkov z priamo podriadených útvarov, poďakoval za prácu a zaželal úspešné presadenie sa v silnej konkurencii vo vyššom kole výberu na Veliteľstve Pozemných síl OS SR v Trenčíne.


Najlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik ZemanovičNajlepším poddôstojníkom brigády je rotmajster Ščepko, z mužstva desiatnik Zemanovič

Autor: 1.mb , Foto: 1.mb - Dátum: 15.11.2016
Čítanosť: 3207
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share