Preskocit navigáciu

V. ročník streleckého memoriálu


V. ročník streleckého memoriálu Dňa 15.05.2009 bol na pechotnej strelnici ženijného práporu Pozemných síl v Tomášikove, usporiadaný V. ročník streleckého memoriálu, ktorý sa koná na počesť padlých slovenských vojakov a občanov v mierových misiách.
Na organizácii podujatia pod záštitou náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl SR spolupracovali Asociácia UN – Veterán Slovakia, Ministerstvo obrany SR, Železničná polícia ako aj Ženijný prápor Pozemných síl v Seredi. Streleckého memoriálu sa osobne zúčastnil i generál major Ing. Jaroslav Vývlek náčelník štábu riadenia operácii.
Program obsahoval privítanie hostí, vykonanie strelieb a spoločenské posedenie spojené s krstom videoklipu : „Vrakovisko snov“ od Paľa Drapáka a módnou prehliadkou.
Na prvých miestach streleckých pretekov sa umiestnili Veteráni z Maďarska z pomedzi mužských streleckých družstiev a Obchodná Akadémia Sereď zo ženských družstiev. Najlepšou strelkyňou bola Natália Bakos z Maďarska a najlepším strelcom Ing. Marián Augustín zo Slovenska.

V. ročník streleckého memoriáluV. ročník streleckého memoriáluV. ročník streleckého memoriáluV. ročník streleckého memoriáluV. ročník streleckého memoriáluV. ročník streleckého memoriálu

Autor: por. Marián Anderko žpr.PS , Foto: voj. Peter Čelko - Dátum: 15.05.2009
Čítanosť: 12788
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share