Preskocit navigáciu

Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách za výcvikový rok 2016


Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách za výcvikový rok 2016
Najlepších z najlepších vyberala komisia veliteľa pozemných síl OS SR pre výber najlepšieho vojaka a poddôstojníka výcvikového roka, ktorá zasadala v dňoch 23. - 24. novembra 2016 v priestoroch poddôstojníckeho klubu Základne výcviku a mobilizačného doplňovania v Martine.
 
Najlepším vojakom mužstva výcvikového roka 2016 sa stal desiatnik Ľuboš Zemanovič, príslušník 13. mechanizovaného práporu Levice 1. mechanizovanej brigády. Najlepším poddôstojníkom výcvikového roka 2016 sa stal rotmajster Michal Ščepko, príslušník ženijného práporu Sereď 1. mechanizovanej brigády.
 
„Ocenenie Najlepší vojak mužstva výcvikového roka a najlepší poddôstojník výcvikového roka v pozemných silách, poskytuje motiváciu, ktorá napomáha stimulovať profesionálne konkurenčné prostredie v rámci Ozbrojených síl SR. Ocenení sú zároveň vzorom nielen pre všetkých ostatných profesionálnych vojakov, ale hlavne motiváciou pre služobne mladších“, zdôraznil veliaci poddôstojník PS OS SR štábny nadrotmajster Rastislav Bodnár.
 
Najlepší poddôstojník pozemných síl sa zúčastní výberu najlepšieho poddôstojníka ozbrojených síl SR, ktorý sa uskutoční dňa 14. decembra 2016 v priestoroch 21. zmiešaného mechanizovaného práporu v Trebišove, kde bude ,,hájiť farby" pozemných síl OS SR.

Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách za výcvikový rok 2016Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách za výcvikový rok 2016Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách za výcvikový rok 2016Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách za výcvikový rok 2016Výber najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka v pozemných silách za výcvikový rok 2016

Autor: VPoD VePS , Foto: ZaMaVD - Dátum: 24.11.2016
Čítanosť: 3048
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share