Preskocit navigáciu

Aj tento rok sme na brigáde privítali Mikuláša


Aj tento rok sme na brigáde privítali Mikuláša

Vojaci a zamestnanci prvej brigády sa vo včerajších podvečerných hodinách, 7. decembra, rozhodli pre svoje deti pripraviť stretnutie s obľúbencom azda všetkých detí Mikulášom a jeho kamarátmi – anjelom a čertom, v priestoroch posádkového klubu topoľčianskej 1. mechanizovanej brigády.

 

Jeho privítanie sprevádzal kultúrny program pre najmenších a samozrejme rozdávanie darčekov pre tých, ktorí namaľovali obrázky, vyzdobili medovníčky, pripravili si básničku, pesničku či iné krátke vystúpenie. Zrealizovať rozprávkového Mikuláša pre tridsať ratolestí sa podarilo vďaka finančnej podpore Vojenskej podpornej nadácie. Časť bola použitá na kúpu, pre deti snáď v tej chvíli toho najcennejšieho, balíčkov plných sladkostí, pomôcok potrebných k súťaži o najsladšiu dekoráciu medovníčkov a namaľovaniu najkrajšieho vianočného želania, ako aj výzdoby vojenského posádkového klubu. 

 

Všetkým, ktorí sa akokoľvek pričinili o priebeh Mikulášskej slávnosti či už prípravou, alebo svojou osobnou účasťou, patrí úprimné poďakovanie s nádejou, že sa táto milá aktivita podarí úspešne zorganizovať i v nasledujúcom roku 2017.

 

Zároveň pri príležitosti blížiacich sa Vianočných sviatkov veliteľ prvej brigády brigádny generál Vladimír Kubáň obdaril vojakov a zamestnancov športovým materiálom, ktorého nákup sa podarilo opäť zrealizovať za spolupráce Vojenskej podpornej nadácie poukázaním 2 % z daní.


Aj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali MikulášaAj tento rok sme na brigáde privítali Mikuláša

Autor: 1.mb , Foto: 1.mb - Dátum: 08.12.2016
Čítanosť: 3049
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share