Preskocit navigáciu

Vojaci zabezpečili v Michalovciach stan pre ľudí bez domova


Vojaci zabezpečili v Michalovciach stan pre ľudí bez domova

Vojaci zabezpečili v Michalovciach stan pre ľudí bez domova, ktorý môžu využívať predbežne do 31. marca 2017. Ozbrojené sily SR stan mestu Michalovce zapožičali na základe iniciatívy kaplána z 22. mechanizovaného práporu Michalovce kapitána Jána Čupalku v spolupráci s Mestskou políciou Michalovce, ktorí takýmto spôsobom chceli pomôcť ľuďom bez domova a mesto túto možnosť uvítalo. 

„Aj toto je jeden zo spôsobov, ktorým chceme ľuďom ukázať, že Ozbrojené sily SR sú tu vždy pre občanov Slovenskej republiky. Samozrejme každá takáto iniciatíva je posudzovaná individuálne a riešime ju v závislosti od našich aktuálnych možností,“ povedal minister obrany SR Peter Gajdoš. 

Stan pre ľudí bez domova postavili vojaci z miestneho Samohybného delostreleckého oddielu Michalovce. Jeho prevádzka je na základe zmluvy o výpožičke plne v kompetencii mesta Michalovce. V súčasnosti Ozbrojené sily SR neevidujú podobnú požiadavku z iných miest.


Vojaci zabezpečili v Michalovciach stan pre ľudí bez domovaVojaci zabezpečili v Michalovciach stan pre ľudí bez domovaVojaci zabezpečili v Michalovciach stan pre ľudí bez domovaVojaci zabezpečili v Michalovciach stan pre ľudí bez domova

Autor: MO SR - KOd , Foto: mjr. Roman Bobaľ - Dátum: 27.12.2016
Čítanosť: 2424
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share