Preskocit navigáciu

Veliteľstvo 2. mb si pripomenulo 1. január 1993 - vznik Slovenskej republiky


Veliteľstvo 2. mb si pripomenulo 1. január 1993 - vznik Slovenskej republiky

Pri príležitosti 24. výročia vzniku Slovenskej republiky a Ozbrojených síl Slovenskej republiky, sa v utorok, 3. januára v priestoroch veliteľstva 2. mechanizovanej brigády (2.mb) uskutočnilo slávnostné zhromaždenie všetkých jej príslušníkov.

Po odznení štátnej hymny SR a prečítaní rozkazu prezidenta SR, ktorý nám pripomenul významné udalosti z 1. januára 1993 sa k zúčastneným prihovoril náčelník štábu 2. mb plukovník Jozef Ivan. V jeho príhovore odzneli nielen slová vďaky za kvalitné splnenie úloh v predchádzajúcom výcvikovom roku, ale aj výzva k naplneniu neľahkých cieľov očakávaných od 2. mb vo výcvikom roku 2017.

Plukovník Ivan v závere príhovoru vyjadril presvedčenie, že dôležitosť a náročnosť úloh, ktoré stoja pred príslušníkmi 2. mb, hovoria o uznaní a kredite brigády. Všetkým zároveň poprial pevné zdravie, osobné ako i pracovné úspechy a taktiež energiu a silu pri naplnení náročných úloh v tomto roku.


Veliteľstvo 2. mb si pripomenulo 1. január 1993 - vznik Slovenskej republikyVeliteľstvo 2. mb si pripomenulo 1. január 1993 - vznik Slovenskej republiky

Autor: npor. Mgr. Ing. Dominika VOJTAŠKOVÁ , Foto: autor - Dátum: 03.01.2017
Čítanosť: 3049
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share