Preskocit navigáciu

Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“


Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“

V termíne od 09. do 19. mája príslušníci martinského 11. mechanizovaného práporu plnili úlohy výcviku v centre výcviku Lešť. Najdôležitejšie úlohy boli postavené pred 1. a 3. mechanizovanú rotu. Absolvovali kontroly zladenosti rôt a následne taktické cvičenia s bojovou streľbou.

Rotné taktické cvičenie s bojovou streľbou s využitím systému Miles 2000 bolo vykonané na tému „Útok s úplnou prípravou v zastavanom priestore“ vo výcvikovom areáli OREM LAND za asistencie Centra simulačných technológií CV Lešť. Boj v zastavanom priestore je náročný na plánovací proces, velenie, koordináciu a riadenie paľby. Jednotka túto úlohu splnila a dosiahla výborné hodnotenie. Rotné taktické cvičenie s bojovou streľbou 3. mechanizovanej roty bolo vykonané na tému „Mechanizovaná rota pri útoku s úplnou prípravou“. Počas plnenia úloh bola preverená spôsobilosť jednotky vykonať vyčistenie a obsadenie objektu nepriateľa, vykonanie reorganizácie a konsolidácie a zaujatie výhodnej čiary po ovládnutí objektu. Jednotka úlohy tohto cvičenia splnila, pričom v streleckej časti dosiahla vynikajúce hodnotenie.


Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“Vojenské cvičenie 11.mpr v „OREM LANDE“

Autor: 11.mpr , Foto: 11.mpr - Dátum: 22.05.2017
Čítanosť: 6060
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share