Preskocit navigáciu

Turnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS Prešov


Turnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS Prešov

Dňa 10. novembra 2017 sa v telocvični Spojenej školy na ulici Ľudmily Podjavorinskej 22 v Prešove uskutočnil III. ročník Turnaja o putovný pohár veliteľa prCSS Prešov v minifutbale. Tretieho ročníka turnaja, ktorý si už buduje svoju tradíciu sa zúčastnilo 5 mužstiev. Privítaním hostí a slávnostným príhovorom turnaj otvoril zástupca veliteľa prCSS Prešov major Ján Farkaš.

Po športových zápasoch plných nasadenia sa víťazom turnaja stalo mužstvo Práporu ISTAR z posádky Prešov, ktoré obhájilo víťazstvo z predchádzajúceho ročníka. Na druhom mieste sa umiestnilo mužstvo Práporu radiačnej, chemickej a biologickej ochrany z Rožňavy. Tretie miesto si vybojovalo domáce mužstvo prCSS Prešov.

Turnaja sa zúčastnili aj mužstvo MEDICAL MAG Prešov a mužstvo Čestnej stráže prezidenta SR.

Zástupca veliteľa prCSS na záver vydareného športového podujatia odovzdal putovný pohár, víťazom ceny a diplomy účastníkom podujatia.


Turnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS PrešovTurnaj o putovný pohár veliteľa práporu CSS Prešov

Autor: npor. Martin Zajak , Foto: slob. Vladimír Sciranka - Dátum: 10.11.2017
Čítanosť: 2591
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share