Preskocit navigáciu

Náčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a Michalovciach


Náčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a Michalovciach
Včera v dopoludňajších hodinách vykonal náčelník Generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky generál Milan Maxim svoju prvú kontrolu v kalendárnom roku 2018 na východe Slovenska v posádkach Trebišov a Michalovce.
 
V sprievode veliteľa Pozemných síl OS SR generálmajora Jindřicha Jocha navštívil postupne 21. zmiešaný mechanizovaný prápor, 23. motorizovaný prápor v Trebišove, ďalej samohybný delostrelecký oddiel, ženijnú rotu a nakoniec 22. mechanizovaný prápor v Michalovciach. Velitelia práporov, za účasti predstaviteľov stredísk prevádzky objektov, následne vykonali svoje  úvodné brífingy, v rámci ktorých informovali náčelníka generálneho štábu o skutočnom stave a odstraňovaní zistených nedostatkov v pridelených objektoch patriacich útvaru, vyhodnotili splnenie úloh za výcvikový rok 2017 a predstavili hlavné úlohy práporov pre výcvikový rok 2018. Náčelník generálneho štábu sa v rámci dokladu informoval predovšetkým na stav objektov pre skladovanie munície a zbraní, riešenie havarijných stavov a formu komunikácie veliteľov so strediskami prevádzky objektov. Súčasťou tejto kontroly bolo aj preverenie parkových priestorov, pri ktorom informovali velitelia o stave techniky, garážových priestorov a kapacitných možnostiach parkov.
 
Na záver náčelník generálneho štábu odovzdal veliteľom svoju plaketu a poďakoval im za vykonanú prácu a splnenie úloh vo výcvikovom roku 2017. 

Náčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a MichalovciachNáčelník generálneho štábu na kontrole v Trebišove a Michalovciach

Autor: Sek velPS , Foto: Sek velPS - Dátum: 09.01.2018
Čítanosť: 3983
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share