Preskocit navigáciu

Inšpekcia generála Maxima v posádke Topoľčany


Inšpekcia generála Maxima v posádke Topoľčany

Dňa 24. januára 2018 počas svojho pracovného programu vykonal náčelník Generálneho štábu OS SR generál Milan Maxim inšpekciu posádky Topoľčany. Počas kontroly sa zaujímal o vyhodnotenie splnenia úloh z výcvikového roku 2017 a zároveň o stanovené priority a naplánované úlohy výcvikového roku 2018 pre prápor logistiky.
V sprievode veliteľa Pozemných síl OS SR generálmajora Jindřicha Jocha sa podrobne zaujímal o zhodnotenie pripravenosti na nadchádzajúce hlavné úlohy, ktoré sú vo VR 2018 pred prápor postavené.
        Počas dokladu plnenia úloh a prezentácie veliteľa práporu podplukovníka Vladimíra Palka neobišiel identifikované riziká, zistené nedostatky počas predchádzajúceho obdobia, ale rovnako tak úprimne poďakoval za odvedenú prácu a splnenie úloh veliteľovi práporu a všetkým jeho príslušníkom. Záverom návštevy vyslovil presvedčenie, že všetky úlohy, ktoré sú pred prápor postavené vo VR 2018 budú splnené na požadovanej úrovni a zároveň odovzdal veliteľom svoju plaketu, pri príležitosti 25. výročia vzniku OS SR.


inšpekcia TOinšpekcia TOinšpekcia TO

Autor: prlogTO , Foto: prlogTO - Dátum: 25.01.2018
Čítanosť: 3371
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share